NaslovnicaLokalne Teme(VIDEO) Najbo...

(VIDEO) Najbolji balkanski igrači bilijara stižu u Visoko!

Već godinu dana u Visokom uspješno djeluje Udruženje Sportski bilijar klub “Mezz”, a koje je osnovano sa ciljem razvoja i unapređenja bilijar sporta u BiH, te iniciranjem i organizovanjem Škole bilijara, turnira i edukacije bilijarskih vještina. Kroz proteklih godinu dana klub, čiji je idejni tvorac Mubin Kubat, u značajnoj mjeri je omasovljen i aktivno učestvuje u državnoj ligi, odnosno trećoj diviziji Bilijar i snooker saveza BiH.

Kao potvrda dobrog rada, ali prije svega odličnih uslova te možda i najbolje opremljenog kluba u našoj zemlji, Visoko je dobilo domaćinstvo drugog kola Balkan pool toura, turnira koji na jednom mjestu okuplja najbolje igrače bilijara sa područja bivše Jugoslavije i regiona, a koji će biti održan u Visokom 4. i 5. juna 2022. godine. Više o svemu ovome govori gospodin Senad Pehlivanović, predsjednik Bilijar i snooker saveza BiH.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.