NaslovnicaLokalne Teme(VIDEO) Na da...

(VIDEO) Na današnji dan 2005. godine snijeg je paralisao Visoko

Kraj februara mjeseca na području Visokog, kao uostalom i cijele BiH, bio je veoma “sniježan”. Iako su možda mnogi sredinom drugog mjeseca pomislili da je zima možda već za nama i da je proljeće, barem temperaturno, uveliko stiglo, zima je pokazala da se ne predaje pa je Visoko mjesec mart dočekalo sa nekih 20-ak i više centimetara snijega.

A da zima zna pokazati svoje pravo lice i u martu mjesecu, dokaz je naredni video, u kojem možete pogledati kako je to Visoko izgledalo 5. marta 2005. godine, kada je tokom noći sa 4. na 5. mart u Visokom napadalo 70-ak centimetara snijega.

Visoko.co.ba/Neven K.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.