NaslovnicaLokalne Teme(VIDEO) Medvj...

(VIDEO) Medvjed u Goranima uništio košnice sa pčelama!

Prema informacijama naših čitalaca, vjerovatno tokom prošle noći ili rano jutros zabilježeno je uništavanje brojnih košnica na području naselja Gorani u Visokom. Pregledom snimaka, pretpostavlja se da je u pitanju šteta koju na nanio medvjed, jer su nadzorne kamere snimile medvjeda na tom području. To je unijelo nemir među stanovništvo naselja Gorani, jer prema njihovim riječima, do sada nije zabilježeno nešto slično. Također, prema riječima lovaca, primjećena su i dva vuka na širem području, tako da ovim putem upućujemo upozorenje šetačima i ljubiteljima prirode koji često taj dio Visokog koriste za rekreaciju i šetnju.

Pogledajte video koji smo dobili od našeg čitaoca:

LINK: https://www.youtube.com/shorts/lpkFvaqZFPY

Visoko.co.ba/Jasmin I/Tarik M/

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.