Lokalne TemePozitivno Visoko(VIDEO) Matea Kalajdžić objavila obradu pjesme "Sudbo moja"

(VIDEO) Matea Kalajdžić objavila obradu pjesme “Sudbo moja”

Mlada Visočanka Matea Kalajdžić prije nešto više od mjesec dana ponovo je obradovala sve svoje pratioce objavivši na svom Youtube kanalu novu pjesmu. Ovoga puta u pitanju je obrada stare makedonske pjesme “Sudbo moja”, koju je Matea otpjevala uživo na svoj zaista jedinstven način. Harmoniku je svirao Adnan Zubić, dok je na gitari bio Husein Ohran, i svi oni su zajedno napravili jedan pravi “visočki proizvod”. Matea nije krila svoje zadovoljstvo urađenim i kako sama često ističe “muzika je njen život i najviše uživa kada pjeva”. Nadamo se da ćemo uskoro u Visokom moći uživati u jednom dužem nastupu uživo naše sugrađanke, pa je možda ovo prilika da se svi zajedno potrudimo i organizujemo jedan mini koncert koji je Matea zasigurno zaslužila.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE