Lokalne Teme(VIDEO) Karavan kampera kroz BiH posjetio i Visoko

(VIDEO) Karavan kampera kroz BiH posjetio i Visoko

Motorizovani karavan kampera, koji od 27. oktobra putuje kroz BiH, danas kao svoju stanicu ima Visoko, tačnije kompleks Ravne. Oni su nakon Međugorja, Mostara i Sarajeva stigli u Visoko, gdje žele da se upoznaju prije svega sa projektom koji vodi Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”. Organizator karavana je Karavan klub “Croatia” iz Hrvatske, a planirano je da karavan nakon Visokog sutra posjeti i Vitez te Jajce. Pogledajte šta smo danas zabilježili u kompleksu Ravne i šta su to poručile organizatorke ovog karavana.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE