Lokalne Teme(VIDEO) Kako su Frenkie i prijatelji "razdrmali" Visoko u jeku protesta 2014....

(VIDEO) Kako su Frenkie i prijatelji “razdrmali” Visoko u jeku protesta 2014. godine

U jeku velikih protesta koji su zadesili brojne gradove u BiH u februaru 2014. godine, u visočkoj diskoteci “Puls”, a u organizaciji portala Visoko.co.ba, 7. februara je održan odličan koncert Frenkija, Kontre, Shtuke i MC Mide. Tim koncertom je obilježeno tadašnjih 16 godina postojanja našeg portala, a isti taj dan zabilježeni su protesti građana Visokog ispred tadašnje Opštine Visoko. U naredna dva videa možete pogledati kako je to bilo na koncertu u Visokom, uz intervju sa Frenkijem, ali i kako je TV “Vi-Net” ispratila proteste taj dan u našem gradu.

Protesti u Visokom 7. februara 2014. godine:

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE