(VIDEO) Kada će “krateri” na cesti u visočkoj aleji doći na red?

Stanovnici Novog Naselja i Naselja Luke se i dalje pitaju kada će i da li će uopšte ove godine biti konkretnih radova na cesti koja prolazi kroz visočku aleju? Već mjesecima, a mnogi kažu i godinama, ova dionica čeka temeljitu rekonstrukciju. Neke blage, povremene popravke nikada nisu dale dugoročan rezultat, pa tako ni nedavno ubacivanje frakcije u postojeće rupe. Privremeno rješenje jeste, ali dugoročno i konačno nije. Prije nekoliko sedmica se uradilo i određeno označavanje rupa te su se očekivali i konkretni radovi, no kako se bliži i kraj građevinske sezone tako i stanovnici ovog dijela Visokog, a posebno vozači, imaju sve manje nade da će se nešto konkretno uraditi.

Visoko.co.ba/Neven Krajišnik

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.