Home BiH Kultura VIDEO: Još jedna X Factor News emisija pod palicom scenariste Farisa Pinje

VIDEO: Još jedna X Factor News emisija pod palicom scenariste Farisa Pinje

0
VIDEO: Još jedna X Factor News emisija pod palicom scenariste Farisa Pinje

Naš sugrađanin koji nasupa u regionalnom show programu X Factor Adria, Faris Pinjo, iz nedjelje u nedjelju oduševljava svojim nastupima, zajedno sa grupom 9control, čiji je član još od Boot camp-a. Ovaj multitalentovani Visočanin zadivio je mnoge kritičare i očarao mnoge djevojke prošlonedjeljnim nastupom u Eurovizijom inspirisanom X Factor Adria programu.

No, on svoje talente ne ispoljava samo kroz muziku i pjevanje, nego je višestruko uključen u realizaciju ovog show programa, pa tako svake sedmice piše scenario za X Factor News, što su ustvari šaljive vijesti takmičara u ovom programu, koji se u pripremama za nastupe nastoje što više družiti i zezati.

Finalisti X Factora i ove sedmice su odlučili nasmijati publiku na unikatan način i pozvati ih da glasaju za njih, a sve to kroz šaljivo prikazane novosti tokom prošlosedmične live emisije.
Sve to možete pogledati u X Factor News 2, koje vodi Dušan Šarenac iz benda 9control, dok je za muziku zadužena Jelena Đurić, a scenarista je Faris Pinjo.

 

Komentari

komentara