Lokalne Teme(VIDEO) Izlila se rijeka Fojnica, vodostaj Bosne u značajnom porastu

(VIDEO) Izlila se rijeka Fojnica, vodostaj Bosne u značajnom porastu

Vodostaji rijeka koje protiču kroz Visoko u značajnom su porastu. Rijeka Fojnica se u srijedu ujutro izlila na nekoliko mjesta u Visokom, a to je najvidljivije kod Kožarskog mosta, tačnije na dijelu šetnice. Iako je očigledno da su postavljeni gabioni napunjeni zemljom za sada pomogli u naselju Prijeko i na regionalnom putu kod Čekrekčija, pitanje je šta će se dešavati ukoliko se padavine nastave, odnosno ukoliko vodostaj rijeka bude i dalje rastao. Pogledajte video snimljen u srijedu ujutro između 8 i 9 sati sa nekoliko lokacija u Visokom.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE