(VIDEO) Izletište Ravne: Do koga je???

Koliko puta smo samo objavljivali izvještaje o tome kako nesavjesni pojedinci svojim postupcima “kvare” željeni izgled visočkog izletišta Ravne, kao potencijalne zelene oaze za grad Visoko i turiste koji tu dolaze. Najčešće se to ogleda u ostavljanju i razbacivanju smeća ili lomljenju klupa za odmor. I aktuelna slika pokazuje da se stvari teško mijenjaju, da pojedinci ili grupe i dalje ne razmišljaju o očuvanju životne okoline i na kraju krajeva, okoline u kojoj i sami borave. Zato se postavlja pitanje – do koga je? Do pojedinaca, do JKP “Visoko”, do komunalnog inspektora ili nekoga četvrtog? Ili do svih zajedno? U videu možete pogledati kadrove snimljene danas na Ravnama.

Visoko.co.ba/Neven K.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.