Lokalne TemeSport(VIDEO) Intervju sa Seadom Vranićem, istinskom legendom visočke Bosne

(VIDEO) Intervju sa Seadom Vranićem, istinskom legendom visočke Bosne

Pričati o istoriji Fudbalskog ili Nogometnog kluba “Bosna” iz Visokog, a ne spomenuti Seada Vranića, bio bi zaista ogroman propust. Gledajući istoriju, a posebno postratni period i vrijeme najvećih uspjeha Bosne, Vranić spada u sam vrh najboljih igrača koji su nosili žuto-ljubičasti dres. Bez obzira na činjenicu da se rodio u Brezi i da je prve korake napravio u brezanskom Rudaru, pa onda u kakanjskom Rudaru i Travniku, ipak se Vranić sa pravom može smatrati visočkim igračem i legednom koja je obilježila visočki fudbal.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE