(VIDEO) Grupa ZAR objavila spot i pjesmu “Idi svojim putem”

284

Grupa ZAR predstavila je spot za novu pjesmu “Idi svojim putem”. Pjesma je inspirisana istinitom životnom pričom i govori o često kompliciranom odnosu roditelja i djeteta.

– “Idi svojim putem” nosi posebnu poruku i govori o raskoraku i jazu između oca i sina, gdje sin odlazi svojim izabranim putem bez obzira na brigu roditelja i težinu života, ostavljajući oca u neizvjesnosti i nedorečenosti – pojašnjava Amir Pilav Cvale, lider ZAR-a.

Odličnoj i energičnoj atmosferi na snimanju, koju su napravili članovi benda, doprinos je dala ekipa Invenio Filmsa koja je realizirala spot na čelu sa rediteljem Daliborom Mrdićem. Za kamerom je bio Dejan Čabrilo, koji je bio i u ulozi dron – operatera, a Igor Lale je bio zadužen za svjetlo i postprodukciju. Videozapis je sniman u Bijeljini u Clubu Imperio vlasnika Gorana Bjelčanovića koji je bio zadužen za rasvjetu i scenografiju na bini.

U spotu za “Idi svojim putem” se pojavljuje veliki broj statista – Tatjana Jokanović u ulozi djevojke, Dario Vasić je utjelovio sina, a njegovog oca glumi Ranko Ostojić. Tu su još Jovan Pustivuk, Spasoje Perić, Dušan Ranković, Uroš Lale, Veljko Čabrilo i brojni drugi.

 

Komentari

komentara