Lokalne Teme(VIDEO) Fudbalski klub "Čaja" učestvuje na turniru u Holandiji

(VIDEO) Fudbalski klub “Čaja” učestvuje na turniru u Holandiji

Fudbalski klub “Čaja” iz Visokog će sutra otputovati put Holandije, gdje će ponovo biti učesnik tradicionalnog fudbalskog turnira. Na taj način visočki mališani će predstavljati svoj grad i državu, a na put kreće ukupno 35 igrača, tri trenera i četiri roditelja.

Učešće je ponovo obezbijeđeno zahvaljujući našem sugrađaninu Reufu Aždahiću, koji dugi niz godina pomaže visočki sport i omogućava malim visočkim fudbalerima da budu dio velikog UEFA turnira u ovoj zemlji.

I ovoga puta je, pored učešća na turniru, za visočku ekspediciju organizovano mnoštvo događaja i posjeta, ali i iznenađenja, a ovim putem FK “Čaja” želimo sretan put i da nas na najbolji način predstave na renomiranom turniru.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE