Home Lokalne Teme Pozitivno Visoko VIDEO: Faris Pinjo i 9control se bore za finale X Factor Adria, podržimo ih glasovima!

VIDEO: Faris Pinjo i 9control se bore za finale X Factor Adria, podržimo ih glasovima!

0
VIDEO: Faris Pinjo i 9control se bore za finale X Factor Adria, podržimo ih glasovima!

Najveće pjevačko takmičenje u regionu X Factor Adria ulazi u uzbudljivu završnicu! Večeras u 21 sat na Federalnoj televiziji pratimo polufinale u kojem ćemo vidjeti osmero najboljih takmičara, a mi vas pred večerašnje polufinale pitamo: ko je vaš favorit?

Magdalena Bogić je još na audiciji oduševila publiku snažnim vokalom, a pohvalila je čak i Marija Šerifović za izvedbu ”Molitve”. U posljednjem liveu je dobila pohvale još jedne zvijezde – Karoline Gočeve.

Iva Ćurić se teško izborila za mjesto u ”Bootcampu”, ali od tada hrabro odgovara svakom izazovu i uživa u svakom trenutku provedenom u takmičenju.

Tarik i Adnan, momci čije je ispadanje iz ”Kuće sudija” izazvalo pometnju na društvenim mrežama i koje je publika vratila u takmičenje, sigurnim korakom idu ka finalu.

9 Control, muški bend koji izaziva ovacije kod djevojaka i čekanje u redovima za fotografiju i autogram.

Highway trio je prvo ispao iz ”Kuće sudija”, ali ih je žiri vratio u takmičenje i sada su na pragu superfinala. U posljednjem liveu smo čuli njihovu autorsku pjesmu.

Antonio Krištofić koji je na audiciji rasplakao publiku svojom interpretacijom pjesme ”Stine” i oduševio Olivera Dragojevića, ne prestaje da dobija pohvale sa svih strana i da emotivnim i snažnim glasom krči put ka finalu.

Bobi Mojsovski je kandidat kojeg su mnogi pogrešno doživjeli kao isključivo rok pjevača, ali je u emisijama uživo pokazao koliko se dobro snalazi i u pop muzici, a ostat će zapamćen komentar Željka Joksimovića da bi volio pjevati kao on.

Amel Ćurić, jedini preostali Massimov kandidat koji među takmičarima važi za jednog od najvećeg konkurenta za pobjedu, pokazao je da se sjajno snalazi u različitim muzičkim žanrovima.

U superfinalu ima mjesta samo za šestero finalista. Ostaje da vidimo koga publika želi da gleda u Kombank Areni za sedam dana kada će, da podsjetimo, specijalni gost biti svjetska zvijezda James Arthur.

Visočani bi svakako trebali da podrže našeg X Factora, Farisa Pinju i njegovu grupu, koji svakako zaslužuju da nastupe u finalu ovog show-a, budući da su do sada uvijek u nastupima briljirali i osvojili su mnoga srca djevojaka diljem Balkana.

Komentari

komentara