Home BiH Kultura VIDEO: Faris Pinjo i 9control prošli u naredni krug, na korak do finala X Factora Adria

VIDEO: Faris Pinjo i 9control prošli u naredni krug, na korak do finala X Factora Adria

0
VIDEO: Faris Pinjo i 9control prošli u naredni krug, na korak do finala X Factora Adria

Faris Pinjo, sa svojom grupom 9Control, je prošao u naredni, polufinalni krug regionalnog show programa X Factor Adria, ubilježivši sinoć sjajan nastup, kojim su osvojili srca publike, posebno ženskog dijela.

Nakon što su spašeni svi takmičari koji su sinoć nastupali, brojnim glasovima publike Faris Pinjo i 9control izborili su prolazak u naredni krug takmičenja, iako na sinoćnji nastup žiri nije, kao inače, dao previše pozitivne komentare, a posebno Aleksandra i Massimo nisu bili baš zadovoljni sinoćnjim nastupom.

No, ipak u svemu tome je najvažnije da su Faris i njegov bend osvojili srca publike sinoćnjim nastupom, u kome su se predstavili pjesmom Bruna Marsa “Uptown funk”, a onda su u okviru nastupa otpjevali i dio pesme “Kiss” Princa, te tako glasovima vjernih navijača ostvarili plasman u naredni krug takmičenja.

Čestitamo našem sugrađaninu i članu redakcije Visoko.co.ba, Farisu Pinji i njegovom bendu 9control, te se nadamo kako će Visoko imati jednog od učesnika velikog finala regionalnog show programa X Factor Adria

Komentari

komentara