(VIDEO) Family day Visoko – za Visoko, grad 21. stoljeća!

Udruženje „Setup“ u saradnji sa Visočkim omladinskim festivalom, Gradskom Upravom Visoko, JKP Gradska groblja, JKP Visoko i svim ljudima dobre volje organizuje veliku akciju pod nazivom Family day Visoko – za Visoko, grad 21. stoljeća!

Ovim putem šaljemo prvi poziv svim našim sugrađanima da nam se pridruže u akciji uljepšavanja dijela šetnice popularnog naziva „Sicilija“.

Molimo vas da rezervišete datum 28.08. (nedjelja) za druženje sa našim porodicama kada ćemo izvršiti temeljito uljepšavanje prostora koji se trenutno nedovoljno koristi, a koji bi svakako trebao biti mjesto druženja, okupljanja mladih i djece, kao i sve većeg broja turista koji posjećuju naš grad.

Pokažimo sebi samima da svojim akcijama možemo učiniti naš grad ugodnim mjestom življenja i mjestom iz kojeg će svi naši gosti nositi pozitivne utiske, te ih dalje prenositi širom svijeta.

Datum održavanja je na dan prije najznačajnijeg datuma za naš grad, dan Grada Visoko kada je potpisana povelja bana Kulina. Na ovaj način ćemo Visokom pokloniti mjesto u kojem ćemo uživati najviše mi i naša djeca.

Projekat će podržati veliki broj društveno odgovornih kompanija koje dijele naše poglede na grad Visoko, a nakon ovog poziva se nadamo da će taj broj biti još veći i da ćemo konačno zajedno u velikom broju pokazati da nam je stalo.

Očekujemo da se svi zainteresovani za pomoć u realizaciji projekta jave organizatorima kako bismo ovo druženje učinili nezaboravnim i iskoristili ga kao projekat koji će nas motivisati da nastavimo!

Nemojmo tražiti nikakve izgovore, nego djelujmo srcem i ovim rođendanskim poklonom i proslavom učinimo Visoko gradom kojim ćemo se ponositi.

U narednim danima ćemo javnosti predstaviti finalni plan projekta, a uz press konferenciju i pomoć naših lokalnih medija vas blagovremeno obavijestiti o samoj realizaciji.

Unaprijed hvala za podršku!

Setup centar društvenih inicijativa

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.