Lokalne TemePozitivno Visoko(VIDEO) Emir Huseljić - pozitivan primjer ekološke osviještenosti

(VIDEO) Emir Huseljić – pozitivan primjer ekološke osviještenosti

Kako smo već pisali, današnji dan, 22. april, u svijetu se obilježava kao Dan planete Zemlje i mnogi povodom toga organizuju brojne ekološke akcije kako bi barem taj dan dali doprinos za očuvanjem naše planete. Organizuju se grupne akcije, čisti se životna sredina, uređuju prostori, no pored tih grupnih akcija postoje i oni koji svojim primjerom žele da ukažu na to da svako od nas, kao pojedinac, može da uradi nešto na podizanju ekološke svijesti.

Prateći danas ekološku akciju visočkih gimnazijalaca, slučajno smo sreli Visočanina Emira Huseljića, nekadašnjeg rukometaša, koji je današnji dan iskoristio i ispred svog ulaza u zgradu u visočkoj aleji zasadio nekoliko sadnica i time “obogatio” na konkretan način životni prostor sebe, komšija, ali i grada. O čemu se radi, možete pogledati u prilogu.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE