Lokalne TemeSport(VIDEO) Ekspedicija FK "Čaja" otputovala u Holandiju

(VIDEO) Ekspedicija FK “Čaja” otputovala u Holandiju

Po sedmi put Fudbalski klub “Čaja” će učestvovati na eminentnom turniru u Holandiji, a koji se organizuje pod pokroviteljstvom UEFA-e. Ekspediciju čine ukupno 53 osobe, od kojih su njih 46 igrači. Oni su u srijedu ujutro sa poligona u Visokom krenuli put Holandije, dok je povratak u Visoko predviđen za 21. maj ove godine. I za ovaj odlazak, odnosno boravak u Holandiji, veliku zaslugu ima i Visočanin Reuf Aždahić, koji godinama pomaže FK “Čaja” i visočki sport te koji je za visočku ekspediciju organizovao mnoge popratne događaje. Više o tome u prilogu.

Visoko.co.ba/Neven K.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE