Lokalne Teme(VIDEO) Dr. Semir Osmanagić: “Ovogodišnji Ljetni festival biće jedan od najboljih do...

(VIDEO) Dr. Semir Osmanagić: “Ovogodišnji Ljetni festival biće jedan od najboljih do sada”

Danas ste na našem portalu imali priliku da pročitate najavu Ljetnog festivala koji će od četvrtka do nedjelje biti održan u kompleksu Ravne, tačnije u parku “Ravne 2”. U pitanju je deveti po redu festival koji se održava povodom nastupanja kalendarskog ljeta, a prema riječima dr. Semira Osmanagića, ovogodišnji festival bi mogao biti jedan od najboljih do sada. Iako će u prvom planu biti koncerti Džejle Ramović i Goce Tržan, svi zainteresovani će moći prisustvovati, potpuno besplatno, i mnogobrojnim drugim sadržajima. O svemu tome govori prvi čovjek Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE