Lokalne Teme(VIDEO) Dr. Semir Osmanagić: “Ne nasjedajte na lażne reklame za lijekove u...

(VIDEO) Dr. Semir Osmanagić: “Ne nasjedajte na lażne reklame za lijekove u kojima se pojavljuje moj lik”

Posljednjih sedmica putem društvenih mreža kruže lažne reklame u kojima se pominje osnivač Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” dr. Semir Osmanagić, kako je navodno imao “hipertenziju srca” i da je “spašen korištenjem tableta protiv hipertenzije”. U nekoliko različitih priča i fotomontaža dr. Osmanagić je prikazan zajedno sa vlasnikom Face TV Senadom Hadžifejzovićem koji također navodno uzima iste tablete. Pored toga, izmišljene su i mnoge druge stvari te je dr. Osmanagić odlučio da javno demantuje sve te stvari, pa vam preporučujemo da u nastavku pogledate njegovo obraćanje.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE