NaslovnicaLokalne Teme(VIDEO) Dr. S...

(VIDEO) Dr. Semir Osmanagić na turneji po Srbiji

Nakon brojnih predavanja širom svijeta i posljednje turneje po Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je učestvovao i na konferenciji u Las Vegasu, dr. Semir Osmanagić je uspješno odradio i turneju po Srbiji. Tom prilikom, on je prvo posjetio sjever Srbije, kojom prilikom je u Subotici održao svoje predavanje 10. novembra, da bi dan nakon toga stigao u Novi Sad gdje je održao predavanje pod naslovom “Balkan je centar svijeta” u Amfiteatru SPENS-a. Sinoć, 12. novembra, Semir od imao premijerno beogradsko predavanje u Akademiji 28.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.