Lokalne TemeNegativno Visoko(VIDEO) Dokazi koliko brinemo o ekologiji...

(VIDEO) Dokazi koliko brinemo o ekologiji…

Mnogo je dokaza o tome koliko se brinemo o očuvanju čovjekove okoline. Dovoljno je ponekad prošetati okolnim brdima i vidjeti koliko ona pojedincima služe da na njima naprave mini deponije ili se jednostavno riješe svog otpada.

Naravno, ima i pozitivniih primjera, gdje se grupe i pojednici trude da očiste prirodnu sredinu ili je čuvaju i uređuju, no nažalost, očigledno je da je takvih znatno manje u odnosu na one koji ne brinu u kakvoj okolini žive.

Jučer smo dobili jedan video od našeg čitaoca o tome kakva je situacija u rejonu Gorana, pa vam to prilažemo u nastavku.

Visoko.co.ba/dostavljeni materijal


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE