Lokalne Teme(VIDEO) Defile maturanata visočke Gimnazije 1998. godine

(VIDEO) Defile maturanata visočke Gimnazije 1998. godine

Kao što ste navikli, s vremena na vrijeme vam donosimo priloge, odnosno sjećanja na svečane defilee visočkih maturanata. Ovoga puta vam predstavljamo svečanu promociju maturanata Gimnazije “Visoko”, koja je održana 13. maja 1998. godine. Okupljanje maturanata je upriličeno u MSŠ “Hazim Šabanović” (u čijim prostorijama je ova generacija i završila svoje srednjoškolsko obrazovanje), nakon čega je uslijedila tradicionalna šetnja ulicom Branilaca Bosne do tadašnjeg hotela “Visoko” gdje je održana proslava maturske večeri do duboko u noć.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE