Lokalne Teme(VIDEO) Asocijacija radioamatera u BiH boravila u Visokom

(VIDEO) Asocijacija radioamatera u BiH boravila u Visokom

U nedjelju je u Visokom, na lokaciji Starog grada Visoko boravila ekipa Asocijacije radioamatera BiH, gdje je radila pod znakom E7BOSNIA, obilježavajući predstojeći Dan državnosti BiH. Ova aktivnost se provodi u okviru projekta “Kraljevski gradovi” i Visoko kao takvo je dobilo svoje mjesto u navedenim aktivnostima.

Inače, u Visokom je ove godine aktiviran Radio klub Visoko i članovi aktivno rade na obezbijeđivanju što boljih uslova za rad, a to se prije svega odnosi na pronalaženje adekvatnih prostorija za rad RK Visoko.

Visoko.co.ba/Neven K/Bojan K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE