Lokalne TemePozitivno Visoko(VIDEO) Asim Vranac Tica prodao auto i novac donira za liječenje Lamije...

(VIDEO) Asim Vranac Tica prodao auto i novac donira za liječenje Lamije iz Sarajeva

Visočanin Asim Vranac Tica, poznati autolimar i lakirer, ovih dana je ponovo u centru pažnje povodom humane akcije koju želi realizovati. Naime, vidjevši poziv organizacije Pomozi.ba o prikupljanju pomoći za jednu osobu iz Tuzle, odnosno prikupljanju novca za kupovinu proteze za nogu, Asim je odlučio da proda jedan svoj stariji automobil i novac donira u te humane svrhe.

Auto je prodat u roku od dva dana, no u međuvremenu je novac za protezu prikupljen te je Asim odlučio da novac preusmjeri na novu akciju, ovoga puta za pomoć mladoj Lamiji iz Sarajeva. Poslušajte u nastavku Asimovu priču, koja može biti nadahnuće i drugima da pokrenu slične akcije.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE