Lokalne TemeVesela ekipa podrške za Farisa krenula za Beograd!

Vesela ekipa podrške za Farisa krenula za Beograd!

Kao što je bilo i najavljeno iz Visokog je jutros krenula ekipa podrške za Farisa Pinju i njegovu grupu „9 Control“ koji nastupaju na regionalnom takmičenju X FACTOR koji se održava u Beogradu. Iako je bilo najavljeno da će iz Visokog ići autobus zbog vremena nastupa, ponedjeljak, u Beograd ipak putuje kombi podrške. Ekipa je obećala da će Faris imati odličnu podršku iz publike i uvjereni su da će njegova grupa „9 Control“ sigurno proći u sljedeći krug takmičenja. Zahvaljujemo se sponzoru, firmi „Mega trans“, koja je pomogla da Faris ima svoje navijače u Beogradu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE