PromoVeliko otvaranje Sport Reality radnje u Visokom

Veliko otvaranje Sport Reality radnje u Visokom

Da li ste spremni za novu Sport Reality radnju? Sport Reality stiže u Visoko i zato možete da iskoristite velike pogodnosti povodom otvaranja naše poslovnice.

Kupovina za cijelu porodicu po fenomenalnim cijenama je ono što će vas privući i učiniti da postanete jedan od mnogobrojnih stalnih Sport Reality potrošača.

A šta vas čeka na VELIKOM OTVARANJU?

Samo povodom otvaranja od 16. do 19.11.2023. godine možete da iskoristite čak do 40% POPUSTA na najpoznatije sportske brendove kao što su Lotto, Nike, New Balance, Cocomo, Adidas i mnogi drugi.

Veliki broj poznatih sportskih brendova, pogodnosti i osmijeh Sport Reality ekipe biće omiljeni dio odlazaka u Sport Reality radnju koja će biti otvorena na adresi:
Branilaca bb, Visoko, Shooping centar i hotel “Vema”, Visoko.

Budite među prvima koji će da dođu na veliko otvaranje i iskoristite popuste i druge pogodnosti.

Vidimo se 16.11. u Sport Reality radnji u Visokom.

Promotivni tekst

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE