Veliki koncert Hanke Paldum 16.jula u Visokom

Diva sevdaha Hanka Paldum održat će 16. jula veliki koncert u prelijepom Arheološko-turističkom parku Ravne 2 u Visokom! Ulaz na koncert je besplatan, a početak je predviđen za 20 sati.

„Uželjela sam se svoje publike i pjesme koja dušu liječi, zato,  ja vas pjesmom zovem, pjesmom koja sve vas moli i poziva da skupa zapjevamo jer tko pjeva, taj i voli!“ istaknula je Hanka povodom predstojećeg koncerta na kojem će nastupiti u pratnji svog orkestra.

Hanka Paldum već 45 godina svojim moćnim vokalom i jedinstvenom interpretacijom oduševljava sve generacije publike, a za koncert u Visokom pripremila je repertoar sevdalinki i svih svojih najvećih hitova. Tako će publika imati prilike čuti „Ali pamtim još“, „Zelene oči“, „Crne kose“, „Voljela sam, voljela“, „Ja te pjesmom zovem“, „Ja te volim“, ali i brojne novije hitove kao što su „Zlatne žice“,  „Što svaka žena sanja“, „Sofra“ i druge.

Nakon dulje pauze, Hanka se ovih dana vraća koncertnim aktivnostima koje je očekuju ovoga ljeta, pa dosta vremena provodi na probama sa svojim orkestrom.

Uz koncerte po Bosni i Hercegovini, ovog je ljeta očekuje dosta svirki po Hrvatskoj, a među njima je i veliki koncert na otvorenom kojeg će održati u Osijeku, 26. augusta u dvorištu Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Tvrđi.

Koncertu u Visokom se, kaže Hanka, od svih koncerata koji je ovog ljeta očekuju posebno raduje, jer ju s direktorom Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” dr. Semirom Osmanagićem veže dugogodišnje prijateljstvo i saradnja i na njegov se poziv da održi koncert odmah odazvala.

„Pozivam od srca sve da dođu na moj koncert 16. jula u Park Ravne na visočkim piramidama, kako bismo s ljubavlju i pozitivnom energijom zajedno zapjevali“, zaključno je poručila Hanka.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.