NaslovnicaZDKPolitikaVedad Jusić: ...

Vedad Jusić: Instaliran sistem grijanja i u srednjoškolskom centru

Predstojeći zimski dani našim školarcima, učiteljima, profesorima i uposlenicima obrazovnih ustanova, a nakon dugogodišnjih problema sa grijanjem, neće predstavljati prepreku za redovan i ugodan boravak u učionicama i prostorijama odgojno-obrazovnih ustanova.

Ranije smo najavili rješenje dugogodišnjeg problema, informisali o poduzetim aktivnostima, a danas je instaliran sistem grijanja i u srednjoškolskom centru čije prostorije koriste učenici i profesori Gimnazije Muhsin Rizvić, Mješovite srednje škole Mehmedalija Mak Dizdar i drugi kolektivi koji svoje aktivnosti obavljaju u školskoj sali ili drugim prostorijama srednjoškolskog centra.

Nadam se da će ove godine mediji koji su nas pohodili prethodne godine zbog dugogodišnjeg problema grijanja svoje interesovanje usmjeriti u promociju i afirmaciju rezultata koje postižu naši školarci i njihovi učitelji, nastavnici i profesori.

Izvor: FB Page Vedad Jusić, načelnik općine Breza / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.