Večeras počinje Live Stage Music Festival, u Sarajevo stižu regionalne muzičke zvijezde

414

Live Stage Music Festival Sarajlijama i svim posjetiocima ponudit će tri dana najbolje zabave uz koncerte regionalnih muzičkih zvijezda.

Čak 20 vrhunskih muzičkih sastava nastupit će na platou ispred Skenderije od 28. do 30. jula. Ulaz na sva dešavanja je besplatan.

Festival počinje večeras koncertima velikih grupa “Bajaga & Instruktori”, “Bolero” i “Atomsko sklonište”, a publiku će prethodno zagrijati mlade nade sarajevske muzičke scene “Napad Panike” & “Vremenske nepogode” – “Live STAGE Festival” i Alain.

U petak će publika imati priliku uživati u muzici grupa “Crvena Jabuka band”, “Psihomodo Pop” i “Konvoj”, čijim nastupima će prethoditi svirke koje nam spremaju “Moca i Biznismeni” – “Crveni Udar” – “Srklet” – “Live STAGE Festival” i COEM.

Subota je rezervisana za nastupe legendarnih “Partibrejkersa”, “Bombaj štampe” i “Zone isključenja”, a za dobru zabavu pobrinut će se i “Poslednji Let” – “Post Rem” – “Rock Groznica” – “Samo Srce” – “Live STAGE Festival” i 20DD.

Adnan Mundžić, direktor Stage Productiona, i muzičari Bruno Langer iz “Atomskog skloništa”, Miroslav Bartulica iz “Bolera”, Nedžad Merdžanović iz “Konvoja” i Dženan Hadžović iz “Zone isključenja” pozvali su sve ljubitelje dobre muzike da budu dio Live Stage Festivala i naredna tri dana uživaju u istinskom muzičkom spektaklu.

Komentari

komentara