Lokalne TemeKulturaVečeras koncert Hanke Paldum u parku “Ravne 2”

Večeras koncert Hanke Paldum u parku “Ravne 2”

Prvi solistički koncert kraljice sevdaha Hanke Paldum u preliijepom parku ‘Ravne’ bit će održan u subotu 16. jula 2022. od 20 sati.

Hanka Paldum, ustoličena diva sevdaha i narodne muzike, zvijezda je koja već tri decenije sija punim sjajem u samom vrhu estradnog neba na prostorima Bosne i Hercegovine i regije.

Srca poklonika dobre pjesme Hanka oduvijek osvaja svojim jedinim i najjačim prirodnim oružjem: punim glasom, čistim grlom te originalnim interpretacijama: sve je to i čini prepoznatljivom, posebnom i velikom pjevačkom zvijezdom jedinstvenog stila, zvijezdom koja se pretvara u amblem i kultnu ličnost jednog vremena i prostora.

Ulaz i parking za ovaj nezaboravan koncert velike prijateljice projekta bosanskih piramida, koji će biti održan na ljetnoj pozornici ‘Vremeplova’ u parku ‘Ravne 2’, su besplatni i poklon su Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ svim posjetiocima.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE