Večeras koncert Enesa Begovića

Manifestacija „Visočko ljeto 2019“ ove godine je počela 22.07. kulturno – sportskim aktivnostima koje su pet dana pružale bogat program za sve Visočane. Sugrađani ali i gosti su imali priliku uživati u brojnim sportskim takmičenjima ali i večernjim muzičkim spektaklima, koji su ove godine oborili sve rekorde posjećenosti.

Prisutni su uživali u sjajnim natupima velikih muzičkih zvijezda, folklornih grupa, mladih nada Visokog. Dani trgovine u okviru manifestacije „Visočko ljeto 2019“ počeli su 27.08. i tradicionalno se , svake godine,  završavaju na Aliđun, 02.08., kada se zatvara manifestacija „Visočko ljeto 2019“.  Ono što želimo još jednom naglasiti jeste da je ove godine zbog loših vremenskih prilika koje su uzrokovale lošu posjećenost a samim tim i slabu prodaju visočkim izlagačima, gradonačelnica Amra Babić odlučila Dane trgovine produžiti do 04.08., omogućivši da svi oni koji žele mogu nastaviti trgovati bez novčane naknade.

Ovogodišnji tradicionalni Aliđun obilježit se spektakularni koncert Enesa Begovića, našeg sugrađanina, koji je bio pomjeren zbog olujnog nevremena koje je pogodilo Visoko i okolna mjesta, 26.07.2019.godine.

Ovim putem želimo Vas pozvati da večeras svojim prisustvom uveličate ovaj događaj, i da svi zajedno uživamo u sjajnim interpretacijama velike bosanskohercegovačke zvijezde.

Press Grada Visoko