NaslovnicaLokalne TemeVažno obavješ...

Važno obavještenje iz Biroa rada Visoko: Poznato kada počinju redovna javljanja za nezaposlene osobe

Zbog proglašenja stanja prirodne nesreće, a zbog opasnosti od širenja bolesti uzrokovane koronavirusom (COVID-19), sva redovna javljanja koja su bila prolongirana, počinju teći s rokovima javljanja od 01.06.2020.godine.

Nezaposlene osobe neće biti brisane sa evidencije dok ne istekne rok javljanja (30,45 ili 120 dana) koji se računa od 01.06.2020. godine.

Radno vrijeme sa strankama je od 8,00 do 14,00 h.

Prestaju da važe sve ranije naredbe i obavijesti donesene zbog vanrednih okolnosti izazvanih pandemijom COVID-a 19, a koje su se odnosile na režim rada Biroa, obaveze nezaposlenih osoba i ostalih korisnika.

Pri ulasku u prostorije Biroa obavezno je nositi zaštitunu opremu i držati socijalnu distancu.

Visoko.co.ba / Redakcija

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.