Lokalne TemeVatrogasci organizuju Dan otvorenih vrata i svečani defile vatrogasnih vozila

Vatrogasci organizuju Dan otvorenih vrata i svečani defile vatrogasnih vozila

Povodom Mjeseca zaštite od požara, koji se obilježava u oktobru mjesecu, iz Profesionalne vatrogasne jedinice Visoko i DVD Visoko pozivaju sve zainteresovane građane Visokog i okoline na Dan otvorenih vrata, koji će se održati dana 14.10.2022. godine (petak) u vremenu od 10:00 do 13:00 sati u krugu Vatrogasnog doma Visoko, gdje će biti izložena vatrogasna vozila te sprave i oprema sa kojom raspolaže visočka vatrogasna jedinica.

Svečani defile vatrogasnih vozila kroz grad Visoko je zakazan za 16.10.2022. godine sa početkom u 10:00 sati te polaganje cvijeća. Svi su pozvani da prisustvuju ovim događajima.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE