Lokalne TemeSaopćenjaVahid Ramić (SBB): Vahid Ramić: Zahvaljujem se biračima i čestitka novom gradonačelniku...

Vahid Ramić (SBB): Vahid Ramić: Zahvaljujem se biračima i čestitka novom gradonačelniku Visokog

U svoje lično ime te u ime Gradskog odbora SBB Visoko zahvaljujem se sugrađanima i sugrađankama na ukazanom povjerenju, a novom gradonačelniku Visokog g-dinu Mirzi Ganiću čestitam na ostvarenom izbornom rezultatu.

Čestitke upućujem i svim budućim kolegama u Gradskom vijeću Visoko u nadi da ćemo ispuniti očekivanja građana i opravdati ukazno nam povjerenje.

Ukazano povjerenje nas obavezuje da u narednom period, kroz reprezentativne predstavnike zakonodavne i izvršne vlasti, marljivo i transparentno ostvarimo zadate ciljeve – poboljšanje životnog standard svih građana Visokog i rješavanje političkih, ekonomskih, socijalnih i drugih problema u Gradu Visoko.

Vahid Ramić
Predsjednik GO SBB Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE