Uspješno recertificirani ISO standardi, Gradska uprava Visoko jedna od boljih među državnim institucijama

U Gradskoj upravi Visoko danas je održan završni sastanak na kojem su izneseni rezultati recertifikacijskog audita, te prezentirani nalazi, mišljenja i data ocjena ovogodišnjeg recertifikacijskog audita.

– Proveli smo provjeru dva sistema, sistema upravljanja kvalitetom i zaštite okoline, a u skladu sa međunarodnim standardima. Izuzetno sam zadovoljan viđenim, te nije pronađena nijedna teža neusklađenost zbog koje bih morao predložiti oduzimanje ili neizdavanje novog certifikata. Obzirom da je audit i prilika da se ukaže na poboljšanja, primijetio sam tri područja gdje bismo mogli napraviti promjene i poboljšanja. Kada je u pitanju primjena ova dva sistema, Gradska uprava Visoko je jedna od vodećih državnih institucija u kojima sam do sada bio. Čestitam vam na dobrom pristupu u realizaciji vaših usluga za i na zadovoljstvo vaših građana, a siguran sam da ćete i u budućnosti nastaviti ovako i biti još i bolji. – istaknuo je glavni auditor mr.sci. Mirsad Begić.

Gradonačelnik Mirza Ganić se zahvalio na profesionalnom angažmanu u ovom procesu koji je značajan za Gradsku upravu Visoko i građane.