Lokalne TemeUspješno okončana Škola šaha u Gradskoj biblioteci

Uspješno okončana Škola šaha u Gradskoj biblioteci

Škola šaha u Gradskoj biblioteci Visoko je završena. Ovaj uspješni projekat okončan je takmičenjem na kojem su polaznici pokazali stečeno umijeće. Prvo mjesto osvojio je Ajman Ihtijarević, drugo Nedim Njegović, dok su treće i četvrto mjesto podijelili Vedad Puščul i Haris Njegović. Kao prigodan poklon za osvojeno prvo mjesto, Ajman je dobio šah sa ugraviranom porukom koja će ga podsjećati na korisno provedeno vrijeme i kvalitetna druženja u Biblioteci.

“Prezadovoljan sam vama, uživao u druženju i nešto naučio od vas. Naravno, nismo svi mogli pobijediti – sitnice su odlučivale”, rekao je instruktor i majstor šaha Tigran Kojić.

Direktorica Ajša Šahinović se svima zahvalila na učešću i uručila certifikate kao uspomenu na ovu aktivnost koja je, između ostalog, pokazala da je šah sport u kojem mogu uživati svi uzrasti bez obzira na dob, pol i fizičke mogućnosti.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE