Uspješna reanimacija u Službi hitne medicinske pomoći Visoko!

U poslijepodnevnim satima, danas (25.02.) pacijent 1974.godište dovezen je sanitetom u Službu hitne medicinske pomoći Visoko bez znakova zivota. Odmah je započeta reanimacija koja je nastavljena i u transportu do Urgentnog centra KB Zenica gdje je pacijent predat na daljnje liječenje.

Pacijentu želimo puno sreće u ovom najtežem životnom izazovu, a dr. Cokić Emiru, medicinskim sestrama Omanović Selmi i Delahmetović Fadili te vozaču Tariku Dervisbegoviću čestitamo na hrabrosti i uspješnoj reanimaciji u spašavanju života našeg sugrađanina.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.