NaslovnicaLokalne TemeUspješna real...

Uspješna realizacija projekta “Nasmijano dijete” Odreda izviđača “Visoko”

Početkom decembra Odred izviđača “Visoko” je pokrenuo aktivnost “Nasmijano dijete” koja je za cilj imala da se skupe odjeću, higijenske potrepštine, igračke i slatkiši te da se isto pokloni djeci koja se nalaze u Domu za djecu bez roditeljskog staranja. Skupljanje artikala je bilo predviđeno za 11. i 12.12. (subota i nedjelja) na lokacijama Suša Commerc (Konzum), Kovo galerija i u Domu izviđača u terminima od 10:00 do 14:00 časova.

“Ovim putem želimo da se zahvalimo upravama preduzeća koji su prepoznali naš projekt te odobrili naše “štandove”, svim donatorima i na kraju našim volonterima Vedadi, Dženani, Medini, Esmi, Nedžmini, Irfanu, Namiku, Vedadu, Eminu, Emanu, Dini, Deninu, Bakiru, Nejri, Kaniti, Ajni, Edinu, Muhamedu, Nermani, Timuru, Emini, Eni, Aidi, Amiru … koji su nesebično odvojili svoje vrijeme te se aktivno uključili u ovu aktivnost. Skupljene stvari smo prenijeli do našeg Doma izviđača, gdje smo ih upakovali u pakete koje ćemo u narednim danima prevući do djece smještene u Domu”, istakli su iz OI “Visoko”.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.