Lokalne TemeSportUskoro Skupština, novi Upravni odbor i novi predsjednik NK Bosna

Uskoro Skupština, novi Upravni odbor i novi predsjednik NK Bosna

Kako saznaje Visoko.co.ba svi aktuelni članovi upravnog odbora NK Bosna Visoko podnijeli su sporazumno pismene ostavke, a što je potrebni preduslov za održavanje Skupštine kluba i izbor novih članova Upravnog odbora i novog predsjednika kluba.

U sedmici koja je pred nama planirano je održavanje Skupštine, a odmah nakon toga i konsolidovanje redova na stadionu Luke po svim segmentima. Kako nadalje saznajemo ovaj sportski kolektiv koji je i jedan od najznačajnijih simbola Visokog dobio je i apsolutnu podršku gradonačelnika Mirze Ganića, a što je najbitnije zbog finansijske situacije i stabilnosti koja garantuje da stručni i igrački kadar ima razloga ostati u klubu za koji je u narednom budžetu Gradske uprave već uvećan iznos koji će biti isplaćen za takmičenje.

Više informacija će biti poznato nakon održavanja najavljenje Skupštine kluba.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE