NaslovnicaBiHUskoro deset ...

Uskoro deset novih proizvoda cigareta na bh. tržištu

U svim paklicama novih proizvoda Fabrike duhana Sarajevo nalazit će se 18 cigareta, odnosno dvije cigarete manje nego u uobičajenim pakovanjima.

Fabrika duhana Sarajevo prijavila je Upravi za indirektno oporezivanje BiH i nove cijene cigareta, a simbolično je da će građani BiH kutije u kojima su dvije cigarete manje plaćati od 10 do 30 feninga jeftinije.

Iz Fabrike duhana Sarajevo potvrđeno nam je da su Upravi za indirektno oporezivanje dostavili prijavu novih proizvoda i maloprodajnih cijena za deset novih proizvoda, ali da još uvijek nije poznato kada će se tačno novi proizvodi naći na bh. tržištu.

Podsjećamo, od 1. juna poskupljuju cigarete Fabrike duhana Sarajevo i Imperial Tobacca u BiH i to za 10-20 feninga po paklici cigareta.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.