NaslovnicaLokalne TemeUpriličen isp...

Upriličen ispraćaj još jedne grupe volontera

U Maloj sali Gradske uprave Visoko u ponedjeljak 5. jula 2021. godine upriličen je ispraćaj još jedne grupe volontera koji su tokom godinu dana odradili volonterski staž u Gradskoj upravi, kao i nekim od javnih preduzeća.

Prisutne volontere su pozdravili gradonačelnik Mirza Ganić i pomoćnica gradonačelnika Edina Ahmetović, a u svom obraćanju gradonačelnik im je čestitao i poželio mnogo sreće u daljnjem životu.

“Svima vam čestitam, ovo je izuzetno bitno za sve vas jer je na svakom konkursu potrebna ta godina iskustva, a vi ste od danas konkurentni na tržištu. Svakako da ste kroz ovaj rad sigurno i mnogo toga naučili. Želim vam svima sreću, da vam se otvore putevi i da sutra budete ovdje umjesto nas,” kazao je gradonačelnik.

Prisutni volonteri su na kraju dobili i uvjerenja o završenom stručnom osposobljavanju za samostalni rad.

Visoko.co.ba/Gradska uprava Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.