PreporukaLikeUnuk transfomisao svog dedu u manekena

Unuk transfomisao svog dedu u manekena

Ovaj stariji gospodin nije maneken, ali ne možemo vas kriviti ako ste pomislili da je profesionalni model. Gospodin na slikama ima 85 godina, živi u provinciji Fuđen u Kini i cijeli svoj život je bio farmer.

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo ove slike su postale pravi hit, a postavio ih je upravo unuk ovog čovjeka, koji je profesionalni fotograf i potpisuje svoj rad kao XiaoYeJieXi photography.

Unuk je odlučio svom dedi pokazati gradski život, provesti zabavan dan sa njim, kao i dočarati djedu svoju profesiju na praktičan način.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE