ZanimljivostiPutovanjaUnaprjeđenje turističkih potencijala posavskog područja

Unaprjeđenje turističkih potencijala posavskog područja

Turistička zajednica Posavskog kantona (PK) u Odžaku bila je domaćin USAID-ovog Projekta razvoja održivog turizma u Bosni i Hercegovini “Turizam” koji su pokrenuli inovativni model u turizmu pod imenom “Hub and Spokes”.

Okupili su se predstavnici turističke oblasti općina Odžak i Domaljevac Šamac, Grada Orašja i kantonalne uprave, a direktor Turističke zajednice PK-a Ivo Filipović izrazio je očekivanje da novi model u turističkoj oblasti zaživi i na području ove županije, priopćeno je iz Vlade PK-a.

Model “Hub and Spokes” već je predstavljen na brojnim lokacijama u BiH, a cilj im je unaprijediti turističke potencijale i turistički marketing posavskog područja, te da razvojem i implementacijom navedenog modela jačaju i šire pozitivne efekte turizma i na području kantona kako bi turistički potencijali imali određene benefite.

Sudionici sastanka tijekom rada fokus grupa prezentirali su ponude iz svoje oblasti i mogućnosti kreiranja turističke ponude kroz inovativni model koji podrazumijeva, uz ostalo, promoviranje i putem digitalnih i društvenih kanala, suradnju s međunarodnim turističkim organizacijama i brojne druge mogućnosti.

Visoko.co.ba/federalna.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE