BiHUmirujuće poruke iz kompanija Klas i Bingo

Umirujuće poruke iz kompanija Klas i Bingo

Građani strahuju od prelijevanja ruske agresije s Ukrajine na našu zemlju. Brojni panično kupuju osnovne životne namirnice.

Iz kompanije Klas smiruju. Razloga za paniku, kažu, nema. Pšenice ima u dovoljnim količinama. Kompanija Klas, navode, ima stabilne ugovore i uvozi pšenicu iz susjednih zemalja među kojima nisu Rusija i Ukrajina. Dodaju i da do poskupljenja u ovom trenutku neće doći, ali da prate razvoj situacije na međunarodnom tržištu.

Umirujuća poruka i iz kompanije Bingo. Kažu da imaju dovoljne zalihe osnovnih životnih namirnica, za potrebe bh. tržišta. Bingo će, kažu, poduzeti sve mjere da spriječi prekomjernu kupovinu radi preprodaje robe.

Visoko.co.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE