Ulaznice za utakmicu Zmajeva sa Sjevernom Irskom neće biti u slobodnoj prodaji

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine obavještava sve zainteresovane grupe i ljubitelje nogometa/fudbala u našoj zemlji da ulaznice za predstojeći meč baraža za Evropsko prvenstvo Bosne i Hercegovina-Sjeverna Irska neće biti dostupne u slobodnoj prodaji.

“Na raspolaganju smo imali svega 1.800 mjesta i zbog mjera restrikcija koje su na snazi u našoj zemlji, NS/FS BiH je bio u mogućnosti ispuniti samo obaveze koje ima prema registrovanim navijačkim grupama, partnerima i sponzorima Saveza.Sve nas raduje povratak navijača na utakmice reprezentacije, a mi se svi zajedno nadamo stabilizovanju situacije sa korona virusom u našoj zemlji i svijetu. Nadamo se da ćemo u skorijoj budućnosti ponovo moći organizovati fudbalske događaje na način kako smo javnost navikli, sa maksimalnim kapacitetima kojim raspolažemo”, stoji u saopćenju.

Utakmica polufinala baraža za plasman na EP između BiH i Sjeverne Irske igra se u četvrtak 8. oktobra u 20:45 sati na stadionu Grbavica. Pobjednik ovog duela za plasman na EP igrat će protiv boljeg iz duela Slovačka – Irska i bit će domaćin. Finalni duel igra se u novembru.

(Vijesti.ba)