Ujedinjeni narodi objavili ‘depopulacijski plan’ na svojoj web stranici

ČEKA VAS PAKAO, A MISLILI STE DA JE TEORIJA ZAVJERE: Ujedinjeni narodi objavili ‘depopulacijski plan’ na svojoj web straniciUjedinjeni narodi su objavili plan depopulacije na svojoj vlastitoj web stranici koja detaljno opisuje kako zapadne vlade moraju zamijeniti svoju autohtonu populaciju sa imigrantima

Prema UN-u, pad nataliteta i starenja stanovništva se može popraviti samo poplavom muslimanskih izbjeglica koje Zapadne vlade moraju pustiti u svoje zemlje.

Evo što će vlade dotičnih zemalja napraviti svojim građanima da bi pripremili teritorij za UN-ov plan:

Prvo, oni će uzeti gotovo sav raspoloživi dohodak ljudima putem poreza.

Drugo, oni će uništitit gospodarstvo i poskupiti stambene i obrazovne troškove, prisiljavajući “odgovorne” ljude da odgode brak i smanje natalitet.

Treće, oni će subvencionirati reprodukciju “neodgovornih” ljudi.

Četvrto, oni će uvoziti nepismene imigrante i platiti im da se reproduciraju u zemljama Zapada (Europa i Amerika).

Peto, oni će promicati klasne razlike i nahuškati siromašne protiv bilo koga tko im se protivi.

Na kraju, oni će čekati da većina u društvu postane klasa ljudi koja se oslanja na vladu da bi opstala, i oni će promijeniti zakone da se osigurali kao vječna vladajuća klasa.

Migracijski Plan Zamjene Ujedinjenih naroda:

Projekcije Ujedinjenih naroda pokazuju da će se u idućih 50 godina, populacija gotovo svim zemljama Europe, kao i u Japanu suočiti sa padom broja stanovnika i starenjem stanovništva.

Novi izazovi pada i starenja stanovništva će zahtijevati sveobuhvatno revidiranje mnogih utvrđenih politika i programa, uključujući i one koje se odnose na međunarodne migracije.

Fokusirajući se na ova dvija udarna i kritična kretanja stanovništva, u izvješću se razmatra zamjena stanovništva migracijama u osam zemalja sa niskom plodnošću (Francuska, Njemačka, Italija, Japan, Republika Koreja, Rusija, Velika Britanija i Sjedinjene Američke Države) i dvije regije (Europa i Europska unija).

Zamjena migracijom se odnosi na međunarodne migracije kako bi zemlje kojima je potrebno, nadoknadile pad broja stanovnika i starenje stanovništva uslijed niske stope fertiliteta i mortaliteta. Više čitajte ovdje.

imigracija-un1

Pročitajte Cijeli dokument ovdje
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com