BiHUhapšeni maloljetnici koji su u Mostaru napali i opljačkali Ruskinju

Uhapšeni maloljetnici koji su u Mostaru napali i opljačkali Ruskinju

Službenici MUP-a Kantona Sarajevo u ponedjeljak navečer lišili su slobode dvije maloljetne osobe K.L. (2006) i A.A. (2006) zbog razbojništva koje su prije dvije sedmice počinili nad državljankom Rusije I.G.

Podsjećamo, Policijskoj upravi Mostar Centar prijavljeno je da je u haustoru zgrade u Franjevačkoj ulici, uz upotrebu fizičke sile od strane više osoba, napadnuta i opljačkana državljanka Rusije.

Ruskinja I.G. (2002) tada je u iskazu navela da je napadnuta od strane više muškaraca, od kojih je jednog poznavala posredstvom društvenih mrežama.

O svemu je upoznat tužitelj i u toku je kriminalistička obrada osoba.

Visoko.ba/federalna.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE