UGARAK-produkt d.o.o. : Na današnji dan – Puno sreće i uspjeha

UGARAK-produkt d.o.o. Visoko uspješno posluje od avgusta mjeseca 1996. godine. Firma je osnovana od strane dipl.oec.DŽEMILA UGARAKA uz pomoć braće Nazifa, Emina, i Ediba. Fabrika je smještena u tri proizvodne hale ukupne površine od 4360 m² na lokaciji naselja Dobrinje, opština Visoko.

Osnovna djelatnost ove kompanije je proizvodnja i ugradnja visokokvalitetne PVC stolarije i Aluminijske bravarije po narudžbi i vašim željama. Proizvodimo sve vrste i dimenzije prozora sa i bez roletni, vrata, izloga, ovješenih staklenih fasada, zimskih vrtova, višenamjenskih kioska, poslovnih objekata, unutrašnjih i vanjskih prozorskih klupica.

Fabrika posjeduje certifikat o sistemu upravljanju kvalitetom serije ISO 9001:2008, kao i CE znak koji su ujedno i potvrda da naši proizvodi imaju Evropski kvalitet. Rezultati proizvodnog programa su proizvodi od provjerenog kvaliteta sačinjeni od visokokvalitetnih repromaterijala i to: PVC profili firme REHAU Njemačka, Aluminijski profili firmi FE-AL Široki Brijeg i Schüco Njemačka, okova firmi GU i Schüring Njemačka.

Ugarak produkt ima svoje zastupnike u: Belgiji, Njemačkoj, Sloveniji, Sarajevu, i Sanskom Mostu. Proizvodi Ugarak-produkt-a odlikuju se izuzetno privlačnim dizajnom, jednostavnim otvaranjem, protuprovalnom zaštitom, izuzetno visokim stepenom zvučne i toplotne izolacije, jednostavnim održavanjem, kao i izuzetnom trajnošću. Uz kvalitetne proizvode nastojimo vam ponuditi i najbolji servis, tako da je prvi i osnovni prioritet ovog preduzeća zadovoljan kupac.

Ugarak-produkt svjestan stalnog razvoja novih tehnologija ulazi u nabavku kompletno nove linije za izradu termo stakla (automatski sto za rezanje stakla, perilica sa presom za staklo, automatski pištolj za obradu stakla), kao i kompletne linije za izradu aluminijskih prozora i fasada. Takođe nabavljena je nova kompletno automatizovana linija za izradu PVC stolarije od renomirane Njemačke firme U-R-B-A-N.

ugarak.ba