NaslovnicaLokalne TemeUgarak Meldin...

Ugarak Meldina dobitnica priznanje za izvrsnost u kategoriji Menadžer akreditirane zdravstvene ustanove

Agencija za kvalitet i akreditaciju u zdravstvu u Federaciji Bosne i Hercegovine (AKAZ) akreditovala je Javnu ustanovu Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona te im je dodijelila i Certifikat o ispunjavanju standarda sigurnosti i kvaliteta za rani rast i razvoj djece (RRRD) u FBiH.

Ugarak Meldina, koordinatorica svih poslovnih jedinica te ustanove, kaže da je Centar certifikat zaslužio nakon devetomjesečne analize kvaliteta rada.

Danas je održana svečanost povodom dodjela priznanja osobama koje su se istakle u ovoj godini u oblasti sigurnosti i kvaliteta u zdravstvu.

Visočanki, Ugarak Meldini, koordinatorici svih poslovnih jedinica JU Centara za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama dodijeljeno je priznanje za izvrsnost u kategoriji Menadžer akreditirane zdravstvene ustanove.

 

 

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.